Шеф краљичине кухиње открива РЕЦЕПТ за колач који се служи иза ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА
На посебан начин припрема ову посластицу
Откривамо како да наравите праву енглеску чајанку. Колач који се служи уз чувени енглески напитак припрема шеф кухиње краљевске породице. Веома је једноставно, а успећете ако пажљиво пратите следеће кораке.
Прочитајте још: Никада не бацајте кору поморанџе, јер уз помоћ ње можете решити МНОГЕ СТВАРИ
Састојци:
225g путера или маргарина истопљеног на собној температури
225g шећера у праху
4 јаја
Фил:
Џем, шлаг, свеже шумско воће или лимунов сок, 2 кашичице ванилин шећера, 225g брашна, млеко
Припрема:
1. Загрејте рерну на 180 степени
2. Ставите папир за печење на плех
3. Промешајте путер и шећер заједно у чинији
4. Разбијте јаја и додајте ванилин шећер
5. Додајте брашно и мало млека ако је потребно да бисте добили тесто
Прочитајте још: Барена ЈАЈА смо правили сто пута, али нисте знали да их можете спремити и БЕЗ КУВАЊА
6. Распоредите пажљиво тесто у плех
7. Пеците 20 или 25 минута док не кора не потамни
8. После печења оставите кору да одмори пет минута и оставите са стране да бисте је после пресекли по средини
9. Намажите коре џемом, шлагом, свежим шумским воћем или лимуновим соком и спојите их.
Прочитајте још: Сви је ИМАМО у кухињи: НАМИРНИЦА која ТОПИ МАСТИ и доводи до ВИТКОГ СТРУКА