Ovom pitom ćete SVEKRVU ostaviti BEZ REČI, a TAJNA je u dekoraciji (FOTO)
Koliko puta ste čuli da se hrana ne jede samo stomakom neko i očima?
Koliko puta ste čuli da se hrana ne jede samo stomakom neko i očima?
Domaćice se pitaju i da li jaja za kolače treba da budu hladna ili topla, a mi znamo odgovor.
Svi mi imamo različite metode kuvanja, ali dodavanje mleka u kajganu je prema rečima kuvara, velika greška
Jedna od najbriljantnijih metoda spremanja tost jaja oduševila je ljude širom sveta.
Bake su bile pravi stručnjaci za ovaj slatkiš, a pravi se lako!
Jaja su odlična kao doručak ili večera, a mnogi vole omlet jer je jednostavan i ukusan.
Stres, bolesti i lekovi koji utiču na hormnone sreće utiču na naše zdravlje i raspoloženje.
Ovu metodu u svojoj knjizi otkrila je M. F. K. Fišer još davne 1942. godine
Jede vam se slatko, a nemate čokoladu u kući? Ukoliko imate jabuku možete da za pet minuta napravite najbrži slatkiš svih vremena - jabuke u šlafroku!
Najukusnije su poslastice koje se najbrže i najlakše spremaju, a ovaj slatkiš je upravo takav
Unesite korisničko ime i lozinku
Unesite vaš email
Sva polja označena * su obavezna!