Доста вам је САЛАТА? Ево правог летњег освежења из ШЕРПЕ које се кува 20 МИНУТА (ФОТО)
Тиквице могу да се пуне качкавањем, презлама, парадајзом, а ми вам предлажемо класичан рецепт са млевеним месом.
Тиквице могу да се пуне качкавањем, презлама, парадајзом, а ми вам предлажемо класичан рецепт са млевеним месом.
Ово традиционално јело је права радост за стомак, јер се једе кашиком!
Комбинација воћа и поврћа и одавно није новост у кухињи, нити је чудно, па искористите свеже намирнице којих је на пијаци сваког дана све више.
Пилав је старо, једноставно и укусно јело. Ако нисте одавно јели - сада је тренутак.
Мирис паприкаша враћа у прошлост, јер је то многима омиљено јело из детињства.
Шпгете карбонара многи зову "сиротињске" јер се припремају од два састојка.
Већина деце не воли боранију, али можда није била спремљена на прави начин.
Шпаргла је изузетно здраво поврће, а припрема се лако и брзо се добијају салате, прилог, предјело или читава вечера.
Печурке се могу јести на безброј начина, а шампињони су један од најукуснијих прилога који се могу брзо спремити.
Пилећа џигерица може да се једе са кромпиром, неким другим прилогом, али и само са зеленом салатом.
Унеси корисничко име и лозинку
Унесите емаил
Сва поља означена * су обавезна!