Свако од нас може да спреми шпагете по рецепту Лејди Гаге
Како потиче из велике италијанске породице, а познато је да Италијани обожавају да кувају, вишеструка добитни Гремија ужива у јединственом рецепту
Није ни чудо што је омиљена локација америчке поп зведе Лејди Гаге осим бине и кухиња.
Петострука добитница Гремија потиче из велике италијанске породице, а познато је да Италијани обожавају да кувају.
Прочитајте још: СИН ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ: Отац холивудског глумца је осуђен на две доживотне казне
Светска звезда је била неутешна када је 2017. изгубила добру пријатељицу и асистенкињу Сању Дурхам, која је преминула после борбе са раком. Лејди Гага не скрива да јој је у тим тешким данима највише помогла њена страст према кувању.
- Волела сам Сању. И даље је волим. Много волим и њеног мужа Ендрија. Волим и све њене пријатеље - отворила је Лејди Гага душу на Инстаграму. "Наставићу да кувам и куваћу док то не превазиђем."
Специјалитети Лејди Гаге су италијанска јела, а ево њеног рецепта за шпагете од целог зрна пшенице.
Неопходни састојци:
- 15 свежих парадајиза, преполовљених
- Морска со по укусу
- Свежа млевена паприка по укусу
- Неколико свежих коморача
- 1 анис
- 1/4 шоље екстра девичанског маслиновог уља
- Гранчица свежег босиљка
- 2 чена белог лука
Упутство за припремање:
Парадајз кувати док се сокови смање, а онда додати исечени коморач и промешати. Додати звездасти анис и на тихој ватри кувати јос један сат.
У сос од парадајза додати маслиново уље, свежи босиљак, свеж тимијан, бели лук и оставити да сви састојци омекшају.
Скуване шпагете до ал денте помешати са маслиновим уљем и убацити у сос. Зачинити морском соли и свежом млевеном паприком.
Служити са ренданим сиром.