Овом питом ћете СВЕКРВУ оставити БЕЗ РЕЧИ, а ТАЈНА је у декорацији (ФОТО)
Колико пута сте чули да се храна не једе само стомаком неко и очима?
Колико пута сте чули да се храна не једе само стомаком неко и очима?
Домаћице се питају и да ли јаја за колаче треба да буду хладна или топла, а ми знамо одговор.
Сви ми имамо различите методе кувања, али додавање млека у кајгану је према речима кувара, велика грешка
Једна од најбриљантнијих метода спремања тост јаја одушевила је људе широм света.
Баке су биле прави стручњаци за овај слаткиш, а прави се лако!
Јаја су одлична као доручак или вечера, а многи воле омлет јер је једноставан и укусан.
Стрес, болести и лекови који утичу на хормноне среће утичу на наше здравље и расположење.
Ову методу у својој књизи открила је М. Ф. К. Фишер још давне 1942. године
Једе вам се слатко, а немате чоколаду у кући? Уколико имате јабуку можете да за пет минута направите најбржи слаткиш свих времена - јабуке у шлафроку!
Најукусније су посластице које се најбрже и најлакше спремају, а овај слаткиш је управо такав
Унеси корисничко име и лозинку
Унесите емаил
Сва поља означена * су обавезна!